Connect with us

GROOM ROOM

Shaving Joe og de stilrene budgetskrabere

ShavingJoe startpakken

Barbering

Shaving Joe og de stilrene budgetskrabere

ShavingJoe.dk sælger de billigste skrabere og barberblade på markedet. Men ofte betyder prisen jo en foringelse af kvaliteten, så spørgsmålet er, om det også er tilfældet her?

Af Mads Ras

Shaving Joe konceptet

For Shaving Joe er god stil vigtigt. Og her betyder god stil, at designet er lækkert, priserne kompetente og kvaliteten i top. Med andre ord: Shaving Joe vil sælge de fedeste skrabere til de billigste priser. Derfor er alt skåret ned til det basale lige fra produktion og salg til produkter og valgmuligheder. Og valget kan enten falde på Joe’s starterpakke, Joe’s barberblade eller en abonnementsløsning. Abonnementet er en månedlig forsendelse af barberblade lige til døren. Læs mere om valgmulighederne her. 

Et par priseksempler:

1 Shaving Joe’s Skraber + Barberblad = 59,- kr.

8 stk. barberblade = 119,- kr.

Til sammenligning kan du få et Gilette Fusion skraber og 13 barberblade til svimlende 250-300 kroner.

Designet

Hos Shaving Joe er de meget bevidste om, at designet skal være cool, så deres produkt er stilrent sort med små fine detaljer og en fin, lille indpakning. Alle produkter bliver produceret i Tyskland og dernæst fragtet direkte til Danmark, hvor de så bliver sendt videre ud til kunderne. Fragtfrit vel og mærke, fordi de ganske enkelt har skåret alle mellemled væk. Men der bliver kælet for detaljerne inden:

“Shaving Joe’s håndtag er produceret på en massiv og tung stamme, der sikrer en bedre kontrol med hver eneste bevægelse under barbering. Ud over håndtagets relativt høje vægt er hele håndtaget belagt med en overflade af skridsikkert gummi”, siger Shaving Joe. 

Vores mening

Vi har selvfølgelig testet sagerne her på GR, og vi har nydt det så meget, at Shaving Joe fremover vil være et første valg, når vi ikke har lyst til at kaste mange hundrede kroner efter vores grej. Håndtaget ligger godt i hånden på grund af sin naturlige vægt, der tydeligt vidner om, at der ikke er brugt plastik eller andre billige materialer.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Barbering

To Top