Connect with us

GROOM ROOM

Anti-age serum med C-vitamin holder dig rynkefri

deepskin

Grooming

Anti-age serum med C-vitamin holder dig rynkefri

info

Anti-age serum er et must, hvis du har passeret midt-tyverne og er begyndt at få de første fine linjer og rynker. Vi anbefaler at bruge en med C-vitamin som Philip Martins Deep Skin Precious Anti-age Serum For Men, der er en økologisk anti-age serum til mænd. Den indeholder koncentreret hyaluronsyre og C-vitamin og påføres direkte på de linjer, som er fine, hvis du er helt ung og lidt dybere eller helt dybe, hvis du er i 30’erne og 40’erne.

Påfør din sædvanlige dagcreme efter serummet. Philip Martins Deep Skin Precious Anti-age Serum For Men, 317 kr. her.

Læs også: Spar tid og penge på badeværelset med økologiske 2-i-een produkter

Sådan virker C-vitamin i anti-age serum

Der benyttes C-vitamin-esterne ascorbylpalmitat og magnesiumascorbylfosfat i hudplejeprodukter som anti-age serum. Produkterne er stabile og ødelægges ikke af luftens ilt.C-vitamin har betydning for nydannelsen af kollagen og kollagene fibre i læderhuden. Cellekulturer har vist vækst af bindevævsceller ved anvendelse af begge disse C-vitaminestere. Det menes, at C-vitaminestere i større doser, optaget gennem huden, stimulerer bindevævscellerne og øger mængden af kollagene fibre i læderhuden. De har en opstrammende effekt på huden, og virker som beskytter mod solskader pga. den anti-oxydante virkning.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: pHformula anti-age creme Vita A

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top