Connect with us

GROOM ROOM

Fashionfødselsdag – 10 år med HUB Footwear og den sofistikerede sneaker

hub

Shopping

Fashionfødselsdag – 10 år med HUB Footwear og den sofistikerede sneaker

info

Hvis du synes, at Nike, Puma, Adidas og de andre drenge bliver lige sporty nok til dig, eller du nægter at sætte fødderne i et par “pæne sko”, når du skal have jakkesæt på, skal du kigge nærmere på den såkaldte ´sofistikerede sneaker´ fra HUB Footwear, som fylder 10 år i år.

Læs også: Opbyg den perfekte basis-garderobe DEL 1 – Sådan rydder du op i dit klædeskab

Om HUB Footwear

Det var tre hollændere med rødder i tennissporten, der opfandt den sofistikerede sneaker tilbage i 2004 under navnet HUB Footwear. Hollændernes nye sneaker var lavet af mere luksuriøse materialer som læder og ruskind, mere enkel i designet og lidt mindre sporty end sine forgængere, så den kunne gå til alt – også jakkesæt. Den var dog stadig enormt behagelig på grund af den komfortable tennis-skosål.

 

HUB Footwear Station Brown

GR’s favorit, modellen Station (999 kr. her), fra AW13 kollektionen med lædertop og tennis-sål er et klassisk eksempel på HUB Footwear’s sofistikerede sneaker

 

Huub van Boeckel HUB Footwear

Medgrundlægger af HUB Footwear, Huub Van Boeckel, havde sin storhedstid på tennisbanerne i 80’erne

Nu med ny designer

HUB Footweat har med stor succes holdt fast i denne oprindelige formel de sidste 10 år, men nu har de – med egne ord – valgt at give mærket “a breath of fresh air” med ansættelsen af den cool, hollandske designer Marije De Haan. Hun skulle oprindeligt designe HUB’s damelinje men er endt med at være en stærk inspiration på herrelinjen. Den første kollektion under Haans indflydelse, SS14, er lige rundt om hjørnet, og vi glæder os!

 

Marije De Haan

Marije De Haan er ikke en Frk. Hvem-som-helst. Hun vandt blandt andet prisen som årets hollandske designer i 2010

 

HUB Footwear SS14

Sneak peek på SS14 kollektionen fra HUB Footwear

 

Psst!

HUB Footwear sponserer Modeblogprisen 2014, som GROOM ROOM er nomineret til i kategorien “Årets mandlige modeblog”. Vi kan også vinde “Årets læserpris”, som DU kan være med til at afgøre her. Du finder GR nederst på siden… STEM!

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Shopping

To Top