Connect with us

GROOM ROOM

Fordi din krop spiser produkterne

organichomme

Grooming

Fordi din krop spiser produkterne

info

Hvis du køber økologiske fødevarer, skulle du overveje at købe økologisk hudpleje. For du tilfører rent faktisk din krop de skadelige stoffer som eksempelvis farvestoffer og parabener, som du prøver at undgå i din mad, igennem din hudplejerutine. For hvor er det lige din creme forsvinder hen? Ind i din krop ja…

Læs også: Budget-venlig hudpleje uden tilsætningsstoffer

Ny naturlig serie til mænd

Green People, der i forvejen laver naturlige og delvist økologiske produkter uden skadelige tilsætningsstoffer til kvinder, har skabt en serie til mænd; Organic Homme. Serien er baseret på klinisk dokumenterede, naturlige aktivstoffer, der virker terapeutiske på huden. Fokuset er anti-aging og med produkterne får du virkelig nogle effektive, behagelige hjælpemidler i din daglige hudplejerutine.

Læs også: Ung for evigt

Dem skal du købe

GRs favoritter fra Organic Homme er scrub-masken Scrub It Exfoliator (119 kr.), der fjerner de sorte hudorme, giver glød og gør huden blød.  Herefter påfører vi dagcremen Skin Guard Face Defend (215 kr.) men solfaktor 15 (perfekt til sommerperioden). Cremen er proppet med antioxidanter, der bekæmper fine linjer og rynker. Den velduftende Vitamin Boost Shower Wash (119 kr.) tager vi med i bad som et smart multi-produkt, der både vasker krop og hår rent uden at udtørre.

Produkter fra Green People kan købes her.

Læs også: Hudpleje-rutine på tre minutter

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top