Connect with us

GROOM ROOM

To drenge og 500 T-shirts

tshirt

Personer

To drenge og 500 T-shirts

info

Les Deux er helt igennem dansk og bærer præg af god kvalitet, lækre designs, vaskeægte iværksætterånd og en vision om at fusionere gadedrengens og den konservative, klassiske fyrs stil. Les Deux er historien om to københavnerdrenge med masser af mod og en fælles drøm om at skabe et tøjmærke.

Af Mads Ras 

Drengene bag Les Deux hedder Andreas Von Der Heide og Virgil Nicholas og trods deres unge alder, har de gjort det godt. Ikke mindst på grund af det store mod, der har drevet dem frem. Et mod, som allerede blev demonstreret ved mærkets spæde start i 2009. Hvis du går ind på et hvilket som helst fora om iværksætteri, så er det sidste, de anbefaler dig, at købe 500 styk hjem af den samme vare og tro, den går som varmt brød. Men det var præcis, hvad de to Les Deux drenge gjorde, da de bestilte 500 T-shirts hjem og kaldte den for “Royaltee.”Royaltee, der var begyndelsen på Les Deux, er enkel med med de vigtige træk og deltaljer, der gjorde den et kæmpe hit

Ikke længe efter købte de så igen en ordentlig bunke tøj hjem, denne gang udvidede de med to sweatshirts. Successen var i hus igen og efter kort tid, kunne de bryste sig af en kollektion med mange styles. I dag sælges Les Deux i butikker landet over og udenlands. Du kan se hele kollektionen her.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Personer

To Top