Connect with us

GROOM ROOM

Armani Men Skincare – ny hudplejeserie til mænd

armani

Grooming

Armani Men Skincare – ny hudplejeserie til mænd

info

Det vrimler jo ikke ligefrem med lækre serier til mænd, så derfor falder den nye hudplejeserie, Armani Men Skincare, på et tørt sted. Produkterne er udviklet specielt til mandehud og samtidigt ekstremt lækre at se på med den sorte emballering samtidig med at de dufter rent og maskulint.

Læs også om Cliniques store hudplejeserie til mænd 

Om Armani Men Skincare

Serien er baseret på vulkanske mineraler, der giver huden mere fasthed, modvirker skinnende områder i ansigtet og gør din hud en hel del blødere hud og mere gennemfugtet. Den består af tre produkter; Armani Men Skincare Perfect Master, 565 kr., en fugtgivende creme med matterende egenskaber til dig med tendens til lidt fedtede områder. Armani Men Skincare Age Master Anti Wrinkle Regenerating Cream, 580 kr., der mindsker fine linjer og rynker samt Armani Men Skincare Eye Master, 380 kr., der reducerer mørke rande og fine linjer ved øjnene.

Læs om flere øjencremer her

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top