| |

Budget-venlig hudpleje uden tilsætningsstoffer

Det behøver ikke at koste en milliard at have flot hud – du skal bare se dig lidt for, inden du køber ind. Lidt for ofte er budget-venlighed nemlig desværre lig med dårligere råvarer.

Dog findes der flere mærker, som laver naturlige kvalitetsprodukter uden skadelige tilsætningsstoffer – til små penge! Groom Room er især begejstret for mærkerne Burt’s Bees og Yes To, der bruger økologiske ingredienser og ingen phalater, parabener, silicone, petrolatum, sulfat og SLS.

Læs også: Nye hudpleje-kits fra Ole H

 

Vi anbefaler…

Læbepomade til 36 kr.

Nourishing Lip Balm With Mango Butter fra Burt’s Bees er 100 % naturlig og med mangosmør, der nærer og beskytter, så dine læber forbliver bløde i efterårskulden.

 

Renseservietter (tør/normal hud) til 50 kr.

Tør og normal hud har bedst af en mild renserutine morgen og aften, og til det formål er renseservietter perfekte. Soothing Natural Glow Facial Towlettes Yes To Cucumbers indeholder agurk, aloe vera og grøn te, så de – udover at rense for fedt og snavs – også beroliger huden. Der er 30 i en pakke.

                                                                                                                     .

Renselotion (fedtet og kombineret hud) til 89 kr.

Hvis du har fedtet eller kombineret hud (kombineret hud betyder, at du har normal hud på kinderne men fedtet hud i T-zonen; hage, næse og pande) skal du bruge en rigtig renselotion. Clear Skin Daily Clarifying Cleanser Yes To Tomatoes renser og eksfolierer samtidig med, at det høje indhold af lycopene fra tomatekstrakt virker betændelses-hæmmende, så du behandler og forebygger urenheder.

 

Dagcreme (tør hud) til 148 kr.

Moisturizing Day Cream Yes To Carrots føles let på huden, selvom det er en rig creme. Den indeholder A- og C-vitamin, granatæble og ginkgo biloba, som nærer og beskytter mod frie radikaler, mens den forbedrer blodcirkulationen, så huden får mere glød.


Dagcreme (normal hud) til 148 kr.

Daily Calming Facial Moisturiser Yes To Cucumbers er til normal hud. Det er en let creme, der indeholder mandelolie, cacaosmør og aloe vera, der nærer og blødgør huden.

 

Dagcreme (fedtet/kombineret hud) til 148 kr.

Clear Skin Daily Balancing Moisturiser Yes To Tomatoes virker opfriskende og betændelses-hæmmende samtidig med, at den hjælper med at kontrollere hudens talg-produktion. Vandmelon og rød te ekstrakt fugter og eksfolierer let døde hudceller væk i løbet af dagen.

 

Scrub (fedtet og kombineret hud) til 99 kr.

Clear Skin Daily Pore Scrub Yes To Tomatoes behandler og modvirker hudorme og bumser. Scrubben er særlig mild og kan i modsætning til andre scrubs bruges hver aften, når du har brugt renselotion. Husk dog at du ikke må bruge scrub direkte på bumser, eller hvis du har acne-plaget hud

 

Barbercreme til 80 kr.

Shave Cream fra Burt’s Bees Natural Skin Care For Men er primært baseret på olier, hvilket gør, at du kan lade skraberen køre henover det samme sted flere gange uden, at cremen forsvinder, og du må påføre mere.

 

Aftershave til 80 kr.

Aftershave fra Burts Bees Natural Skin Care for Men er en let aftershave-lotion uden alkohol, der beroliger og beskytter huden med hjælp fra solsikke- og kokosolie, aloe vera og E-vitamin.

 

Burt’ Bees fås her og Yes To fås i Sephora i Fields og Illum i København.

 

Læs også: Detox med mælkebøtter og grøn te

Følg Groom Room på Bloglovin og Facebook

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *