Connect with us

GROOM ROOM

Bulldog til din hud

bulldog

Barbering

Bulldog til din hud

info

Nej nej, det her handler ikke noget med at slå bulldogs ihjel og bruge fedtet til din hud! Bulldog er et hudplejemærke med lækre naturlige ingredienser specielt udviklet til mandehud. Serien består af alt det, du behøver til din daglige rutine lige fra scrubs til aftershave.

Læs også: Fra trist vinterhud til glødende glathed

Sådan bruger du serien

1. Rens

Vask ansigtet med Original Face Wash med grøn te og geraniumolie, der nærer huden. Den kan med fordel bruges inden barbering, da den blødgør skægstubbene. Den fjerner også snavs, overskydende olie og døde hudceller. Indeholder ekstrakt fra grøn te og geraniumolie. Vaskes af med lunken vand. 127 kr.

Original FaceWash Bulldog

2. Scrub

Masser forsigtigt Original Face Scrub ind i ansigtet. Den fjerner døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen (læs: rynkerne bliver væk lidt endnu!). Scrubben indeholder små korn fra kokosnød og pimpsten, hybenolie og sheasmør. Vaskes af med lunken vand. 117 kr.

Original FaceScrub Bulldog

3. Barbér

Påfør Original Shave Gel, en transparant barbergele, som giver en perfekt og skånsom barbering ligesom den virker kølende og er fugtgivende. Indeholder bl.a. Aloe Vera-saft og Jojobafrøolie. 97 kr.

Original ShaveGel Bulldog

4. Plej

Brug Original After Shave Balm, der reducerer rødme og lindrer irritation efter barbering. Hvis du har brug for mere fugt eller ikke lige har barberet idag, kan du påføre Original Moisturiser. Det er en blødgørende fugtighedscreme, der ikke virker fedtet og tyk på huden. 107 og 137 kr.

Original ShaveBalm Bulldog

Original Moisturiser Bulldog

 

Læs også: Mild aftershave med Aloe Vera og B5-vitamin

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Barbering

To Top