Connect with us

GROOM ROOM

Bye bye melorm – brug selvbruner som Brad Pitt

bradpitt

Grooming

Bye bye melorm – brug selvbruner som Brad Pitt

Du skal ikke være Ibiza-solbrændt hele året rundt – bare let gylden. Maven ser mere hakket ud, øjnene stråler mere og dine tænder ser hvidere ud, når du har en lille tan. MEN du må for guds skyld ikke gå i solariet, som både øger risikoen for hudcancer markant og giver rynker på den lange baner. Gør derimod som Brad Pitt og alverdens andre mandlige stjerner og giv dig selv en omgang selvbruner.

Læs også: Fra trist vinterhud til glødende glathed

GR elsker…

mærket Vita Liberata, der bare giver den mest naturlige glød på markedet. De er netop kommet med en ny variant: Deeper Deep. Det er en ufarvet , 80 % økologisk selvbruner-lotion til kroppen, som trænger hutigt ind i huden. Den indeholder vitaminer, der plejer og giver bare den flotteste glød. Lotionen er tilmed duftfri (så glem alt om den sædvanlige selvbruner-dunst!).

 

deeper deep Vita Liberata

Sådan gør du

For at opnå det perfekte resultat anbefales det, at du bruger en bodyscrub i badet inden påføring på tør hud. Påfør IKKE en anden bodylotion inden selvbruneren. Brug Vita Liberatas påføringshandske for et jævnt og flot resultat. Farven udvikler sig i løbet af 4-6 timer. Fås for 199 kr. i Matas.

Læs også: Hjemmelavet herre-bodyscrub med kaffe og rørsukker

 

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Grooming

To Top