De 3 bedste til hvidere tænder

Tag lige et kig i spejlet og tjek, om dine tænder kunne være i en hvidere tilstand, end de er nu? Hvis ja, så skift din sædvanlige tandpasta ud med en af disse tre eller prøv en kombination af dem alle. Vi garanterer, at du har hvidere tænder, inden en uge er omme…

Læs også: Kysseklar hele efteråret

 

1. Til hverdag

Max White One fra Colgate føles som en almindelig tandpasta; den skummer lækkert og har god mintsmag men indeholder – til forskel fra sine ordinære artsfæller – White Accelerator mikro-krystaller, der fjerner misfarvinger og langsomt bleger tænderne op til en nuance på en uge. Du må bruge tandpastaen hver dag, så længe du vil. Det gør den til den perfekte hverdags-tandpasta, fordi du således får varig glæde af den milde blegeeffekt og vedligeholder det, du har opnået med de næste to pastaer.

 

2. Som en kur

Intense Stain Removal fra Denivit Expert er lige en tand mere agressiv end Max White One. Den KAN bruges hver dag, men vi vil anbefale at bruge den et par gange om ugen som en kur, da den har en decideret slibende effekt og derfor kan være en smule hård for emaljen som hverdags-tandpasta. Desuden skummer den ikke, hvilket gør den en anelse utilfredsstillende at arbejde med. Men den gør sit job perfekt og giver markant hvidere tænder efter ganske få børstninger.

 

3. Den aggressive

Eucryl Tootpowder er Ferrarien indenfor børste-blegning. Det er en pulver, som du dypper din fugtige tandbørste i og dernæst bøster ind som en tandpasta. Det er ikke jordens mest behagelige affære, og behandlingen må kun gentages efter behov eller et par gange om måneden. Men den er utroligt effektiv, og får let bugt med nikotin- og kaffespor samt andre misfarvninger. Den er hård for emaljen, så brug den som et alternativ til de to andre produkter. Fås i Matas og på apoteket.

Læs også: Årstidens bedste creme

 

Følg Groom Room på Bloglovin og Facebook

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *