Neglesæt fra Neglefeber

Glæd din kvinde og glæd dig selv

VED du allerede, at kvinden i dit liv ynder at gøre noget ud af sig selv, så er her en oplagt mulighed for at forkæle hende med lækre produkter fra Neglefeber.

For det er rigtig nok. Det gamle saying; “happy wife- happy life” er kendt af god grund, og hvis ellers du kan bryste dig af at være en riiimelig god kæreste eller mand, så ved du nok også, at din udkårne føler sig lige en tand mere ovenpå, når hun har gjort lidt ud af sig selv. Og at hun ligefrem kan trænge til det.

Så vil du glæde din bedre halvdel og vise, at du forstår hendes behov, så kan et neglekit fra Neglefeber.dk gøre hendes liv langt lettere, for ikke at nævne sjovere.

og det kan da kun komme til at glæde jer begge i sidste ende!

Neglesæt fra Neglefeber

Neglefeber er en webshop som forhandler alt, hvad der skal bruges til at lave forstærkninger og forlængelser af negle i eget hjem.

En skønhedsbehandling som rigtig mange kvinder elsker at forkæle sig selv med, og som de gerne bruger rigtig meget tid og penge på.

Tag et kig på udvalget herunder, måske kan du allerede spotte, hvilke farver hun vil synes om?

Her er i hvert fald et super flot sortiment og uden tvivl noget for en enhver kvindes smag, uanset om hun er til det meget diskrete look eller gerne vil skille sig ud med farver og mønstre.

Neglefebers webshop er danskejet af et par, som i den grad brænder for at levere kvalitetsprodukter til deres kunder.

Shoppen sælger alt en kunde måtte ønske sig af forskellige negle- geléer, tilhørende maskiner og værktøjer.

Engagementet kan mærkes fra folkene bag shoppen, og derfor er det ikke overraskende med en trustscore på 4,9 fra tilfredse kunder.

Alle produkter er nøje udvalgt fra leverandører indenfor EU og Neglefeber er kompromisløse, når det gælder om at sørge for deres forbrugeres sikkerhed.

For selvom der i de senere år er kommet mere fokus på skadelige stoffer i bla. cremer og makeup etc. indenfor beauty branchen, er vi stadig langt fra i mål.

I forhold til neglebehandlinger, ved de fleste kvinder i dag slet ikke nok om markedet bag mange af de gelé- negle-produkter som bliver solgt til hjemmebrug.

Sagen er nemlig den, at mange kvinder forsøger sig ud i projektet med at lave egne negle i hjemmets hyggelige rammer, og så er det desværre, at de kan opleve at produkterne ofte ikke lever op til det de havde lovet. Men uden helt at forstå hvorfor.

UV lampen, hvis fornemmeste opgave er at hærde den neglegelé, som kvinden netop har påført, lyser ikke tilnærmelsesvis så kraftigt som angivet på pakken. Dermed kan gelen ikke hærdes, hvorfor det altså ikke altid bliver den succesoplevelse, som hun sikkert havde håbet på ved købet.

Derfor tager Neglefeber opgaven på sig og forhandler kun produkter, som er gennemgået alle kosmetikforordninger og som overholder kravene til deres egenskaber.

Og så er det jo godt, at du læser med her og nu kan hjælpe din elskede i nødens stund, for der er flere fordele ved at investere i et helt eller delvist neglekit fra Neglefebers webshop.

For det første kan det at få lavet negle på en professionel klinik være en dyr affære, da et par gelenegle hurtigt kommer op omkring 600 kr og i gennemsnit skal disse så fyldes op eller erstattes efter 4- 5 ugers tid. Har hun desuden særlige ønsker om mønstre, påsatte diamant- sten eller andet kommer dette oveni prisen.

Til sammenligning koster en startpakke alt efter ønske fra Neglefeber mellem 699,95 kr – 1299,95 kr, og dermed er et sæt nye negle altså virkelig hurtigt tjent hjem.

For det andet er der også fordele i tidsperspektivet og bekvemmeligheden ved selv at kunne styre, hvornår det passer ind at få ordnet negle samt selv at kunne klare det hjemmefra.

Med dagens travlhed taget i betragtning,vil det være langt lettere og tidsbesparende at lave neglene selv og for mange er det at få mere tid mellem hænderne i sig selv en kæmpe gave.

Måske ved du allerede, at hun har nogle af tingene derhjemme, i så fald kan du sagtens glæde hende med nye lækre farver, da der jævnligt dukker special editions op i shoppen.

Og skulle du nu alligevel sidde med en tvivl om, hvorvidt det er noget for din partner og i det hele taget, om det er noget hun ville kunne finde ud af, så er der på webshoppens side et hav af udførlige video guides til at hjælpe kunderne på rette vej mod smukke resultater. Samtidigt findes også en online medlemsklub, hvor allerede over 5000 danskere aktivt tager del i fællesskabet og deler viden og oplevelser med hinanden.

Så hop ind på webshoppen, hvis du er i humør til at forkæle, måske bliver det til glæde for jer begge.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *