Connect with us

GROOM ROOM

GR er nomineret til Modeblogprisen 2014

modeblogprisen

Stil

GR er nomineret til Modeblogprisen 2014

info

En eksklusiv, modekyndig skare, nemlig dommerpanelet til Modeblogprisen 2014, har valgt GROOM ROOM som én af de fire nominerede blogs til “Årets mandlige modeblog”. Det er selvfølgelig en kæmpe ære, og vi er glade for at være med i kapløbet. Selve prisuddelingen foregår den. 28. januar. Vi venter i spænding…

Læs også: Stilikon – Bohemian Johnny Depp

De nominerede

Udover GR er de nominerende til “Årets mandlige modeblog”: ByPankalla.com, PreppyBeast.com og Superbial.dk. Det er super forskellige blogs, men alle er helt sikkert et kig værd, og årets dommere har et hårdt job foran sig.

Og netop dommerne er: Sara Møller Christensen – Chefredaktør for Woman, Trine Oehlenschlæger – Webredaktør for Costume, Uffe Buchard – Kreativ Direktør for DANSK Magazine, Line Hindsgaul – Moderedaktør for Alt for Damerne, Frederik Lentz Andersen – Moderedaktør for Euroman, Laura Lawaetz  – Webredaktør for ELLE og Kathrine Houe – Moderedaktør for IN.

DU kan også stemme

Selvom GR er nomineret i kategorien “Årets mandlige modeblog”, kan vi også vinde “Årets læserpris”, som DU kan være med til at afgøre. Du finder GR nederst på Modeblogprisens officielle side… STEM!

http://www.youtube.com/watch?v=_pvqPCsKSwY

Fra nomineringsfesten hos Miinto.dk for de nominerede bloggere, der skulle møde sponsorer, hinanden og have taget officielle billeder

Modeblogprisen 2014

Modeblogprisen 2014

Modeblogprisen 2014

Foto: Miinto.dk

Læs også: Den store jakkesæt-guide med designer Robert Esterajher

Continue Reading

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Stil

To Top