| |

Copenhagen Fashion Week SS13 – Rave møder goth hos Asger Juel Larsen

Når man er blevet seated til et show, bruger man gerne lige tiden før showstart til at snakke med sidemanden og høre, hvilke shows han har været mest begejstret for den pågældende modeuge. Denne gang faldt snakken rigtigt ofte på Asger Juel Larsens SS13 show, Goth Legion. Og ganske berettiget, for det var et anderledes show med masser af interessante detaljer.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hSijgcaluxc&feature=youtube_gdata_player[/youtube]

Kollektionen

Inspirationen til kollektionen var hentet fra to subkulturer; goth og rave. Og den imaginære muse var en sortklædt, militaristisk goth-gut, der er dumpet ned i den forkerte kælder til et rave med syre drivende ned af væggene og et publikum, der lys i mørke. Dette viste sig tydeligst i kollektionen i form af militærjakker, dødningehoved-smykker og syrede, psykedeliske prints.

Hvis du overvejer, om du skal investere i kollektionen til næste sommer, så husk på, at stylingen er ret speciel her. Hver enkelt del er rent faktisk ganske brugbar, hvis du holder de andre elementer i dit outfit rimeligt neutrale.

Håret

Noget andet bemærkelsesværdigt ved showet var modellernes wet-look frisure, som Wellas lead stylist Marta Spizewka stod for. Selvom looket i denne sammenhæng skulle understøtte de militaristiske strømninger i tøjet, vil det egne sig perfekt til et mere preppy sommer-look (husk at modellerne har masser af makeup på, hvilket drejer looket i en lidt syg, bleg retning – du er jo brun og lækker om sommeren!).

Det bedste er, at looket egner sig til alle slags klipninger og er super nemt at genskabe

Sådan gør du

1. Gør håret vådt eller fugt det med en sprayflaske med vand.

2. Red håret bagud, så du får en blød sideskildning.

3. Brug en god portion System Professional Men Everyday Hold for at give håret det polerede, blanke look.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *