Connect with us

GROOM ROOM

Hydra Energetic til tør hud

loreal

Grooming

Hydra Energetic til tør hud

info

Døjer du med hud, der føles stram, når du har været i bad? Eller er den trist, træt og grå og skaller måske endda en lille smule af? Så skal du prøve den nye fugtighedscreme, Hydra Energetic Anti-tiredness Moisturer fra L’oréal,

der virker i op til 24 timer. Du behøver altså kun smøre dig en gang om dagen for at beholde en smidig hud med flottere udstråling.

 Hvorfor får du tør hud?

Antallet af talgkirtler i huden og evnen til at holde på fugt falder, jo ældre man bliver. Overhudens fedtindhold er den vigtigste faktor for hudens evne til at holde på vand og virke som en barriere mod omgivelserne. Generne spiller også en rolle, er der tendens til tør hud i familien, er der større risiko for at få det.

Om vinteren falder luftfugtigheden både inden- og udendørs. Vinterkulden og blæsten udenfor virker udtørrende, og det samme gør brugen af centralvarme indenfor. Når vi går ind og ud, skifter vi mellem et varmt, tørt klima og et koldt klima, og vi forstærker derved udtørringen. Herudpver kan overdreven vask med vand og sæbe, soldyrkning og andre påvirkninger fra omgivelserne have betydning.

Hvad kan du gøre?

  • Spar på varmen, når du bader
  • Undgå for meget sæbe og brug en med hudvenlig pH-værdi
  • Dup huden tør i stedet for at gnide
  • Kom fugtighedscreme på lige efter badet.
  • Luft ud og skru ned for varmen.
  • Tør hud kan komme indefra. Sørg for at drikke rigeligt.

Kilde: Netdoktor.dk

Artiklen er udarbejdet i samarbejde med L’oréal Men Expert.

Continue Reading
Måske synes du også godt om...

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top