|

Nye hudpleje-kits fra Ole H

Ole Henriksen… Der er virkelig ingen som Ole H; karismatisk, ungdommelig, lidt skør og virkelig dygtig. Hans hudplejeserie er unisex og efterhånden ganske bred. Nu har han udvidet den med nye kits, som består af allerede eksisterende yndlingsprodukter i sampakker. Det er super smart, fordi du dermed er fri for at tænke over, hvilke produkter, der mon passer sammen – og samtidig sparer penge.

Læs også: Hudpleje-rutine på tre minutter

 

De nye kits omfatter:

 

The Whole Truthtil dig med fine linjer eller ujævn hudtone efter eksempevis urenheder. Kittet består af serum, fugtighedscreme og øjencreme fra Truth Serien, der lysner og udjævner hudtonen, opstrammer og udvisker fine linjer. Serien indeholder også UV filter, så du er fri for at bruge solcreme, når du har produkterne på. 485 kr.

 

Art of Age Control – til dig, der virkelig har brug for anti-rynke hjælp. Kittet består af serum, fugtighedscreme og øjencreme fra serierne African Red Tea og Truth, der ved hjælp af masser af antioxidanter effektivt bekæmper de irriterende alderstegn og giver klarere og mere ungdommelig hud. Et must til dem over de 30! 585 kr.

Læs også: Detox med mælkebøtter og grøn te

 

Enlighten Me – til dig med pigmentpletter eller mørke rande. Kittet består af serum, fugtighedscreme og et mikro-peel system, der udjævner misfarvninger samt reducerer mørke rande. Som et ekstra lille treat får du en tre-trins ansigtsbehandling bestående af scrub, peel og beroligende creme, så du kan give dig selv en mini facial, inden du går i gang med serien. 485 kr.

 

Ultimate Eye Lift – til dig, der vil have flotte øjne uden poser og linjer. Kittet består af øjengelé og en roll on, de køler og reducerer hævelser samt opstrammer og udglatter huden. 355 kr.

Læs også: Sådan behandler du forstørrede porer og hudorme

 

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *