Connect with us

GROOM ROOM

Jean Paul Gaultier Le Male og andre forårsflirter til vores næse

jeanpaul

Duft

Jean Paul Gaultier Le Male og andre forårsflirter til vores næse

Der bliver produceret et væld af herreparfumer lige nu, så det er svært at vælge. Men her kommer tre mere, som forkæler vores næser.

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Jaune Optimistic er ifølge Lacoste selv som at slå sig selv løs i optimisme. Den er frugtig og krydret med grapefrugt, peber og æble, der giver ren skarp duft, der dog bliver rundere og dybere af balsamagtige trænoter i bunden. Eau De toilette, 445 kr.

Issey Mikake L’eau d’issey Pour Hommer Summer deler pudsigt nok en del noter med Lacostes Jaune. Den har nemlig fremherskende skarpe noter af citrus og koriander og rundere trænoter i bunden. Dog er midten anderledes med ananas og muskat, som giver den klassiske “Issey Miyake feel”. Duften minder meget om den oprindelige omend end anelse friskere og mere frugtig. Eau de Toilette, 450 kr. I butikkerne fra slut april.

Jean Paul Gaultier Le Male Stimulating Summer Fragrance er ligeså frisk og appetitlig som de tidligere versioner af Le Male med noter fra lavendel, mynte og kardemomme. Hertil græs og bladgrønt der giver et nærmest dugfrisk og rent islæt. I bunden finder man vanilje, musk og sandeltræ, der gør duften til den mest sexede af de tre udvalgte. Eau de Toilette, 125 ml., 440 kr. I butikkerne fra slut april.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Mere om Duft

De populære

De nye

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

To Top