Connect with us

GROOM ROOM

burberry

Duft

Mr. Burberry

info

Mr. Burberry er den seneste herreparfume fra Burberry, og det er ikke en hvilken som helst duft.

“Mr. Burberry er vores mest betydningsfulde herreparfume til dato. Inspireret af den ikoniske Burberry trenchcoat og af London, selvmodsigelsernes og kontrasternes by. Den er traditionel men samtidig uærbødig, elegant uden at forfalde til det nydelige. Den sammenfatter en stemning og holdning, som vore dages Burberry-mand vil genkende som sin egen,” siger Christopher Bailey, chefdesigner.

Mr. Burberry er inspireret af London; Traditionel men dog uærbødig, elegant uden at blive for nydelig. I duften mikses den britiske parfumekunsts klassiske noter med uventede ingredienser til en moderne, elegant og sensuel duft åbner med noter af sprød, syrlig grapefrugt, jordagtig vetiver og røget guaiac-træ.

Selve Mr. Burberry flakonen er inspireret af den ikoniske, sorte trenchcoat og dens typiske designdetaljer. Den vægtige hætte er markant og maskulin med sine referencer til knappernes horn-look, mens en håndbunden knude i engelsk- vævet sort gabardine er anbragt omkring halsen som en hyldest til det innovative stof, Thomas Burberry opfandt for mere end 100 år siden.

Mr. Burberry model Josh Whitehouse

Mr. Burberry kampagnen er optaget i London af den Oscar® og Turner Prize-belønnede britiske instruktør Steve McQueen som hans første reklamefilm og er med den britiske skuespiller og musiker Josh Whitehouse

Duftenoterne i Mr. Burberry

TOP – GRAPEFRUGT, ESTRAGON, KARDEMOMME: Mr. Burberry slår tonen an med opløftende grapefrugt. Introduktionen af kardemomme etablerer en aura af maskulinitet gennem hele duften og dens krydrede facet bidrager med kompleksitet og elegance.

HJERTE – BIRKEBLAD, MUSKATOLIE, CEDERTRÆ: En birkeblads-akkord varmer duften op, mens cedertræ giver styrke og balance i forhold til de mere livlige topnoter.

KROP – VETIVER, GUAIAC-TRÆ, SANDELTRÆ: Den lette og lysende kropsnote er en hyldest til den lette vetiver-note. Konstrueret lag-på-lag med guaiac-træ udvikler den sig til en rig, røgagtig duft.

Mr. Burberry, 50 ml., 380 kr. her

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Duft

To Top