Connect with us

GROOM ROOM

Penhaligon’s No. 33 Cologne

Penhaligon

Duft

Penhaligon’s No. 33 Cologne

info

Der er en åbenlys charme ved at dufte som få andre. Det kan du med herreparfumen Penhaligon’s No. 33 Cologne – Lavender, Citrus (ca. 600 kr. her), Duften er frisk og ren men alligevel lun og mættet – som en god herreparfume nu skal være. Den hører til på den krydrede liste, men bliver aldrig for tung og for meget. 

Læs også: Tre du skal dufte

Om duftnoterne i Penhaligon’s No. 33 Cologne

Penhaligon’s No. 33 Cologne blev skabt som en hyldest til Hr. Willam Penhaligon, der lancerede brandet i 1870’erne i St. James Stree. Duften åbner op med sprøde citrusnoter, en urteagtig blanding af salvie og lavendel. Den udvikler sig i noter af varm peber, krydret ingefær og friske blomster og geranium. Tobak, cedertræ og vetiver åbenbarer sig som røgede bundnoter tilsat sødmefyldt tonkabønne, rav og vanilje, der giver et sexet, maskulint og lunt tvist. 


Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Duft

To Top