Connect with us

GROOM ROOM

Ny parfume – Spicebomb fra Viktor & Rolf

viktorrolf

Duft

Ny parfume – Spicebomb fra Viktor & Rolf

info

Spicebomb er bare så lækker. Vi elsker, når der lanceres nye herreparfumer. Især de gode af slagsen og Spicebomb (465 kr.) fra designduoen Viktor & Rolf tilhører altså denne kategori. Spicebomb er en meget anderledes og virkelig maskulin herreparfume med interessante kontraster i noterne.

Duften

Som navnet antyder, er der tale om en sand eksplosion af krydderier. Men ikke på vi-er-på-marrokansk-marked måden. For til de lune noter af chili og safran, er der tilført friskhed af grape og bergamotte og elegance af læder, vetiver og tobak. Parfumeuren bag Spicebomb, Olivier Polge, siger om duften:

“Det hele begyndte med navnet Spicebomb. Viktor & Rolf ønskede en slående – vanedannende herreparfume med masser af krydderier. Det skulle være en signifikant intens og kraftfuld duft, fremstillet af de bedste råvarer. En intens og usædvanlig duft med forførende og friske noter – lige fra dybe og varme til isnende kolde.”

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Duft

To Top