Connect with us

GROOM ROOM

Frisk fra Baselworld til din kæreste

Skærmbillede    kl

Shopping

Frisk fra Baselworld til din kæreste

info

Verdens største urmesse i Baselworld

Medmindre din kæreste er anderledes end de fleste piger, så kan du godt gå ud fra, at hun elsker diamanter. Og hvis du beslutter dig at forære hende et ur, går du med garanti ikke galt i byen med det funklende limited edition ur, Rado HyperChrome Plasma Diamonds, der lanceres til Baselworld urmessen i Schweiz næste uge.

Uret er  udført i højglans plasma keramik, som er Rados speciale. Hvid keramik udsættes for 900 graders varme, der ændrer molekylerne i keramikken, så den forvandles til et hårdt materiale, der er nærmest umuligt at ridse. Materialet får en kølig grå farve, der bevarer sin iøjnefaldende overfladeglans for evigt. Rado HyperChrome Plasma Diamonds er udstyret med automatisk urværk og en rødguldsfarvet krans med 56 smukke diamanter i højeste Top Wesselton kvalitet. Ca. 75.000 kr. fra medio 2015

Læs mere om verdens største urmesse Baselworld her.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Shopping

To Top