|

Vi tester hånddamperen Philips Steam & Go

Philips Steam & Go er en håndholdt stofdamper, der lover, at den let og hurtigt kan gøre dine skjorter fri for krøller på få minutter. Altså en perfekt partner in crime på kontoret og forretningsrejser. Men hvor god er den? Groom Room har øjnet chancen, fået fingrene i Philips Steam & Go og testet den nye hånddamper særdeles grundigt.

Først det tekniske

Philips Steam & Go har en aftagelig vandtank og en elektrisk pumpe, der giver konstant damp, der udglatter folderne i tøjet. Tanken er let at påfylde, men der skal dog genfyldes mange gange til en enkelt skjorte. Vi fyldte på 5 gange for at opnå nedenstående resultat på en halv skjorte. Designet er ergonomisk og kompakt, ligger godt i hånden og er nemt at betjene. Dog er damperen lige i det største til, at vi kan have den med i håndbagagen, som jo ofte er det foretrukne til forretningsrejser. Philips Steam & Go skulle også kunne fjerne cigaret-, mad- og kropslugte samt 99,9 % af de bakterier, der sidder i tøjet, via den kraftfulde damp. Da vi desværre ikke havde en halv-snasket skjorte ved hånden, kan vi ikke af- eller bekræfte dette.

Steam & Go findes i to udgaver: En hvid stofdamper, GC310/55, på 1.000 W, som damper vertikalt, til 699 kr. Og en sort stofdamper, GC332/87, på 1.200 W, som damper både vertikalt og horisontalt, til 999 kr.

Hånddamper - Philips Steam & Go
Vi har testet den hvide Philips Steam & Go til 699 kr.

Selve testen

Vi har valgt at teste på en klassisk, blå skjorte, som er almindeligt krøllet. For at gøre resultatet tydeligt for enhver har vi brugt Philips Steam & Go på den ene halvdel af skjorten (den side med logoet) og et almindeligt strygejern på den anden halvdel. Det tager desværre ikke blot få minutter, som Philips lover, at få det resultat, vi kommer frem til. Strygejernet er over dobbelt så hurtigt. Til gengæld er det sjovt og ekstremt nemt. Skjorten er lavet af bomuld, som er noget af det mest genstridige at få krøller ud af, så Philips Steam & Go formår ikke at få stoffet helt glat.

Hånddampning af skjorte
Et stk. krøllet test-skjorte
Håndsteaming - efter
Skjorten efter. Højre side (logo-side) er dampet med Philips Steam & Go, den anden side er strøget med almindeligt strygejern
Med Philips Steam & Go
Et close up af resultatet med Philips Steam & Go
Med strygejern
Og fra siden med strygejern

 Vi anbefaler

… At bruge Philips Steam & Go som et supplement til strygejernet på allerede strøgne beklædningsgenstande, som bare lige trænger til en opfriskning. Især, hvis disse er lavet af bomuld. Andre stoffer som silke og tynde materialer klarer Philips Steam & Go til perfektion fra scratch, så der kan man nøjes med hånddamperen.

Mere viden...

One Comment

  1. Jesper Engel siger:

    Fedt at finde sådan en her test. De nye produkter der kommer frem er nogle gange lidt for smarte. Jeg kan nu også meget godt lide at stå og stryge mine skjorter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *