Connect with us

GROOM ROOM

Trim håret på den halve tid

trimmer

Grooming

Trim håret på den halve tid

info

Remington HC5600

Tre nye trimmere fra Remington er så effektive, at de kan halvere din klippetid. GR har forelsket sig i mellem-udmodellen af de tre, Remington HC5600, der – ifølge Remington selv – er til “ham, der kræver lidt mere.”

Læs også: Deo på budget

Om trimmeren

HC5600 har en optimeret Pro Power-motor, titaniumbelagte blade, skridsikkert greb og Dual-Boost-system. Systemet gør, at du  ved hjælp af on- og boost-indstillingen kan skifte mellem normal og maksimal effekt. Der medfølger justerbar kam (3-42 mm), og en stubbekam til 1,5 mm, der giver dig mulighed for at forme og trimme helt kort.

Maskinen har en opladningstid på 4,5 time, hvilket giver en brugstid på op mod 120 minutter. En quick charge-funktion sikrer, at du efter 10 minutters opladning får en brugstid på fem minutter og dermed altid kan træde nyklippet ud af døren. 549 kr. i Matas.

Læs også: Friskhed på flakon fra Shiseido

Continue Reading
Måske synes du også godt om...

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top