Connect with us

GROOM ROOM

3 cool parfumehuse, du skal eje fra DEL 3/3

etatlibre

Duft

3 cool parfumehuse, du skal eje fra DEL 3/3

info

Etat Libre D’orange skiller sig ud fra andre parfumehuse med en komplet liberalistisk tilgang til parfumekunsten. Huset er skabt af franske Etienne De Swardt i 2006 på baggrund af hans egen fortolkning af Frihedserklæringen:

“Hos Etat Libre d’Orange har enhver parfumeur komplet kreativ frihed til at lege med sine egne personlige fantasier og dermed udvikle originale, provokerende dufte…”

Læs også: 3 cool parfumehuse, du skal eje fra – DEL 1

Læs også: 3 cool parfumehuse, du skal eje fra – DEL 2

 

Duftene

Med navne som Jasmin & Cigarettes, Rien, Fat Electrician (vores favorit) og Don’t Get Me Wrong Baby (ca. 400 kr. her) kan man nok regne ud, at herreparfumerne her bryder med traditionerne. De er perfekte til den modige, der ikke vil dufte som andre…

“Disse herreparfumer er for de inkarnerede, de modige, som bærer sine intime detaljer og duft som et ekstra lag hud, som en udfordring.”

 

Følg Groom Room på Bloglovin og Facebook

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Duft

To Top