Connect with us

GROOM ROOM

Jubiiii – Jimmy Choo Intense

jimmycho

Duft

Jubiiii – Jimmy Choo Intense

info

Jimmy Choo Intense. Den er altså lækker!!! Vi kan slet ikke få armene ned over, HVOR meget plet Jimmy Choo har ramt med den her lille, sorte sag.

Læs om flere parfumer fra Jimmy Choo her

Noterne i Jimmy Choo Intense

Ifølge Jimmy Choo selv er Intense inspireret af en selvsikker, dristig og maskulin mand med en elegant stil og frygtløs attitude. Vi har det jo lidt ambivalent med den slags beskrivelser her på GR. Men når det så er sagt, så er der altså noget meget selvsikkert og elegant over duften her. Den er komponeret af lavendel, melon og mandarin (topnoterne), geranium, sort peber, og davana-olie (hjertenoterne) samt tonkabønne og pathouli (bundnoterne) – en mere eller mindre klassisk herreparfume cocktail, som med garanti vil ramme ned i de fleste mænds smag

Jimmy Choo Intense er crispy, maskulin og holder sig sådan på huden i lang tid. Den befinder sig et sted midt imellem i styrke og kan bruges både dag og aften.

Jimmy Choo Intense, 100 ml., 695 kr her.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Duft

To Top