Connect with us

GROOM ROOM

Nyt fra Giorgio Armani – Blød maskulinitet uden krydderier

armanicode

Duft

Nyt fra Giorgio Armani – Blød maskulinitet uden krydderier

info

Giorgio Armani sprøjter jo herreparfumer ud i øjeblikket. Men det går heldigvis ikke udover kvaliteten. Rent faktisk er den nye Armani Code Ultimate en blød og maskulin lækkerbidsken, du trygt kan tilføje din samling på badeværelseshylden.

Læs også: Maskulin retro-duft med licens til at dræbe

 

Duften

Det første, der rammer næsen er Armani Code Ultimates friske, sprøde strejf af grapefrugt og mandarin og fyldig stjerneanis. Herefter dukker der tidløse trænoter frem som ceder og cyprestræ, og når parfumen har hygget sig lidt på huden, kommer det sidste og særdeles maskuline twist af silkeblød vanilje, læder og amber.

Læs også: RPL Maison – nyt dansk parfumehus

 

Armani Code Ultimate er en klassisk “armanisk” herreparfume med sin bløde maskulinitet, som Giorgio Armani netop er mester i. Den er tilpas fyldig og sexet men uden de eksotiske krydder-noter, som ofte gør herreparfumer lidt for tunge og insisterende.

Armani Code Ultimate fås i butikkerne fra oktober, 635 kr.

 

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Herreparfumer - 4 til foråret - GROOM ROOM

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Duft

To Top