Connect with us

GROOM ROOM

Acqua Di Giò Essenza – en opdateret 90’er favorit

aquadigio

Duft

Acqua Di Giò Essenza – en opdateret 90’er favorit

info

Alle mænd med respekt for sig selv duftede af herreparfumen Acqua Di Giò sidst i 90’erne. Og de duftede altså godt!!! Parfumen er blevet redesignet et par gange siden, og nu har Giorgio Armani lanceret endnu en Giò-variant: Acqua Di Giò Essenza.

Læs også: Hvis du ikke vil dufte som andre…

Noterne

Den nye parfume er en avanceret een af slagsen. Den indeholder nyopfundne noter som topnoten Cascalone (der giver intens friskhed), hjertenoter som Hedione og Paradisone (blomstrede og krydrede), og bundnoter som pathouli, læder og vetiver. Den indeholder også ti gange så meget Ambrox (der forener det animalske med krydret salvie) som den oprindelige Giò.

Læs også: Den perfekte sommerduft

 

Det perfekte match

Essenza er virkelig en insistrende herreparfume, der er en udpræget maskulin oplevelse. Hvis Essenza var en mand, ville den være en italiensk forretningsmand med brune øjne, chrispy hvid skjorte, spidse sko og de helt rigtige replikker. Derfor: Overvej denne parfume en gang mere, hvis du er en typisk skandinavisk, lys mand. Du vil måske komme til at dufte som een, der har lånt en andens parfume.

 

TIP Vælg ikke kun parfume efter din næse, men også efter hvordan duften klæder dit udseende og din personlighed.

 

Følg Groom Room på Bloglovin og Facebook

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Duft

To Top