Connect with us

GROOM ROOM

Karl Lagerfeld Pour Homme og Armani Code Ice

karllagerfeld

Duft

Karl Lagerfeld Pour Homme og Armani Code Ice

info

Kejser Karl og Giorgio har lanceret to lækkerier til armhulerne! Vi taler om Armani Code Ice og Karl Lagerfeld Pour Homme, der helt sikkert er et snif og måske et køb værd!

Læs også: 4 luksusbiler til den kræsne mand

Armani Code Ice – tær og syrlig citrus

Så er der føjet endnu en Code til samlingen; Armani Code Ice. Herreparfumen er en frisk, orientalsk duft med topnoter af syrlig citrus og salvie, som blander sig med aromatisk træ og tonkabønner. Ice er en friskere udgave end de tidligere Codes og kan sagtens bruges i sommervarmen. Armani Code Ice, Eau de Toilette, 50 ml., 490 kr. Fra maj 2014. 

Læs om andre lækre herreparfumer fra Giorgio Armani

Karl Lagerfeld Pour Homme – sensualitet og sprøde æbler

… er en elegant, aromatisk bregneduft, der dyrker de dybe kontraster. Den åbner med ultramoderne lavendel og mandarinskal og folder sig ud i en buket af violblade og sprød æble. I det dybe finder vi noter af sensuel sandeltræ og og mørke intense amber noter. Karl Lagerfeld Pour Homme er skabt af parfumeur Jean-Christophe Herault. Karl Lagerfeld Pour Homme, Eau de Toilette, 50 ml. 450 kr.

 

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Duft

To Top