Connect with us

GROOM ROOM

Intet slår den nye Valentino

valentinooumo

Duft

Intet slår den nye Valentino

… hvis du spørger GR’s Line Munkholm:

Jeg har ikke duftet noget så ekstremt sexet, maskulint og indbydende i meget, meget lang tid, og jeg har svært ved at forestille mig, at der er noget lige rundt om hjørnet, som kan slå Valentinos nye herreparfume Valentino Uomo!

Læs også: Gucci Guilty Black Pour Homme vinder pigehjerter

Om duften

Det er den anerkendte, franske parfumeur Olivier Polge, der har kreeret Valentino Uomo med det formål at skabe en ny parfume-klassisker for fremtiden. Valentino Uomo er komponeret efter den sædavnlige duftpyramide med en top-, hjerte- og basenote.

Som det første duftindtryk (topnoten), rammes man af let krydret bergamotte og myrte, der efterfølges af et lunere hjerte af ristet kaffe og gianduja (sød chokolade med 30% indhold af hasselnøddecreme). Til sidst kommer den træagtige base af cedertræ og læder, der giver den dejlige lune maskulinitet til duften. Selvom noterne måske lyder af lidt meget, er Valentino Uomo mere en tryg end en tung duft. Den har også et rent, sæbet islæt over sig, som man ikke umiidelbart kan tyde udfra listen over ingredienserne.

 

Valentino Uomo lander først i butikkerne i uge 11, men vi kunne ikke dy os for at fortælle jer om den allerede nu. Vi lover, at den er ventetiden værd! 50 ml., 475 kr.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Duft

To Top