Connect with us

GROOM ROOM

Barberolie til tre hudtyper

olie

Barbering

Barberolie til tre hudtyper

info

Din hud har enormt godt af barberolie fremfor udtørrende barbersæbe og -skum. Olien giver et helt fantastisk glid, så din hud skånes mest muligt under barberingen og efterlader huden blød og gennemnæret. GR har udvalgt tre gode olier til hver af de følgende hudtyper; normal, tør og uren.

Shaveworks The Cool Fix Pearl Polish Dual Action Body Oil, 295 kr. Mild sæbe og luksuriøs barberolie i een. Den reducerer irritationer og kan samtidig bruges som kropsolie.

Til normal/fedtet hud: Shaveworks The Cool Fix Pearl Polish Dual Action Body Oil, 295 kr. Mild sæbe og luksuriøs barberolie i een. Når olien kommer i kontakt med vand, forvandles den til en mælkeagtig konsistens. Den fedter ikke men efterlader huden blød og velduftende af ingefær, lavendel og vanille.

Neville Barberolie, 245 kr. Giver en tæt barbering uden irritationer. Baseret på økologiske olier fra olien, jojoba og sesam. Giver en tæt barbering uden irritationer. Indeholder Olive Fruit Oil, Organic Olive Oil, Jojoba Seed Oil, Økologisk Jojoba Olie, Sesamfrø Oile, Kokosolie, Cedertræ Essential Oil og Røgelse Essential Oil. Disse olier medvirker til at begøre huden og forbedre dens elasticitet. Eksfolierer blidt, nærer i dybden og har en antiseptisk virkning. Barberolien sikrer dig en blid og tæt barbering med et minimum af irritationer, da den beskytter huden. Hvis du har sart hud, kan det være en god idé at påføre en barbercreme eller barbergel fra Neville ovenpå, så du har et ekstra beskyttende lag. Anvendes på følgende måde: - Påføres på det tørre ansigt - Masser blidt ind i skægstubbene - Barber og skyl med vand

Til tør hud: Neville Barberolie, 245 kr. Giver en tæt barbering uden irritationer. Baseret på økologiske olier fra olien, jojoba og sesam, der plejer i dybden og modvirker den tørre fornemmelse efter bad og barbering.

Taylor of Old Bond Street Chamomile Shave Oil. 99 kr. Barberolie med kamille, der virker beroligende og har antibakterielle og antiseptiske egenskaber, der gør den perfekt til sart og følsom hud. Derudover er den ideel, hvis du lider af akne.

Til uren hud: Taylor of Old Bond Street Chamomile Shave Oil. 99 kr. Barberolie med kamille, der virker beroligende og har antibakterielle og antiseptiske egenskaber. Olien er perfekt til sart og følsom hud med tendens til bumser og urenheder.

Sådan bruger du barberolie:

– Påfør på det tørre ansigt
– Masser blidt ind i skægstubbene
– Barber og skyl efter med lunken vand

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Barberskraber, du kan bruge sammen med Gilette barberblade

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Barbering

To Top