| | | | |

Manden bag Classygents.dk – Min personlige barberingsrutine

Bag den nyligt åbnede webshop for mænd, Classygents.dk, står Jesper Juel Jensen. På trods af sine kun 19 år, er Jesper en sand ekspert i barbering og grooming. Bliv inspireret her af hans personlige barberingsrutine og yndlingsprodukter…

Læs også: De 3 bedste herreparfumer til sommer

Hvorfor starte egen webshop?

Jeg følte ikke, at der var en shop, der tilgodeså alle de ting, som en gentleman har behov for. At være en rigtig gentleman ligger selvfølgelig i sjælen og ens begær til at være en bedre mand i alle henseender. Det kan min webshop ikke hjælpe med, da det er et spørgsmål om høflighed og dannelse, men den kan hjælpe ham til at se bedre ud!

At være en rigtig gentleman ligger i sjælen og ens begær til at være en bedre mand i alle henseender

Jeg prøver desuden at bringe gentleman-manerer ind i businessverdenen ved at skabe en webshop, hvor man kan få en gedigen service, og derfor har jeg Jesper Juel Jensen Classygentsblandt andet en telefonlinje for kunderne.

Hvad skal man starte med at købe på Classygents.dk?

Shavettesæt fra Mensrock til 360 kr. Det er et rigtigt godt budget-venligt sæt til ham, som måske er i tvivl om, hvad han har brug for, og om denne type barbering er noget for ham.

Hvilken barberingsrutine har du selv?

Jeg barberber mig typisk efter en lang arbejdsdag, eller når jeg har behov for at tømme hovedet. Jeg starter med at sætte musik på, tænder for det varme vand og lægger min barberingsbørste ind under hanen.

Min barberingsrutine starter efter en lang arbejdsdag, når jeg har behov for at tømme hovedet.

Så sætter jeg knivblad i min shavette kniv og ligger også den i håndvasken, der nu er fyldt op med lunken vand. Jeg væder et lille håndklæde og lægger det på ansigtet i 2 minutter. Varmen blødgør huden og hårene, så barberingen bliver mere skånsom mod huden. Hernæst påfører jeg barberingssæbe med min børste, som jeg bevæger i cirkulære bevægelser, hvorefter jeg begynder selve barberingen. Efter hvert strøg rengør jeg kniven i vandet i vasken.

JESPERS TIP Afslut din barberingsrutine med at vaske ansigtet i koldt vand for at lukke porerne og fjerne rester af barberskum.

Hvad består dit personlige grooming-kit af?

De fleste af mine sager er fra mit favoritmærke Menrock, som jeg derfor sælger på min webshop. Det er barberskum med Sandelwood og Oak Moss fra Menrock, Straight Razor, New School shavette fra MenrockLuksus shavette fra Antiga Barbearia Del Bairro, skægvoks fra Menrock, barberingsbørster af grævlingehår, skægsaks fra Antiga Barbearia Del Bairro, to skægolier, skægbalsam og skægsæbe fra Menrock.

Jesper Juel Jensens Grooming kit

Hvilke 5 gentleman-ting ville du tage med på en øde ø?

Sort kaffe, whiskey, en riffel  (en rigtig mand er ikke mere civiliseret, end at han skal kunne gå på jagt som hans forfædre gjorde det) og barberingskniv. Forskellen mellem en gentleman og en hulemand er mængden af skæg!

 Læs også: Giv dig selv en klassisk D.R. Harris Wet Shave barbering

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *