Connect with us

GROOM ROOM

Bedste middel mod bumser

bums

Grooming

Bedste middel mod bumser

info

Her er det bedste middel mod bumser

Allerede når du mærker, at det prikker i huden, eller du opdager en øm, rød markering i huden, som varsler en kommende bums, skal du sætte ind med det bedste middel mod bumser: Brintoverilte! Helt og aldeles gammeldags desinfektionsmiddel, som du dypper en vatpind eller lidt vat i og dupper på bumsen.

Jo hurtigere, du kommer i gang med behandlingen, des bedre. Og så gælder det om at duppe så mange gange om dagen, du overhovedet kan huske at gøre det. I bedste tilfælde (og hvis du er gået tidligt i gang) går bumsen i sig selv under huden og springer aldrig ud!!! I værste tilfælde kommer den alligevel frem, men forbliver nogenlunde lille og forsvinder hurtigt igen. Hvis du ikke har brintoverilte ved hånden, kan almindelig håndsprit også bruges. Begge dele fås i Matas og på apoteket.

Læs også: Sådan dækker du bumserne

Læs også: Serum mod skægpest og indgroede hår

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top