| |

Fup eller fakta – Yngre hud med hyaluronsyre?

Hyaluronsyre har været noget af et buzzord indenfor skønhedsverdenen de seneste år. Og det er der faktisk en grund til: Produkter med hyaluronsyre kan tage ÅR af din huds alder. Det er altså ikke fup!

Læs også: Hvis du ikke vil dufte som andre…

Fakta om hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et polysaccharid i vævet, der binder fugten og som findes naturligt i huden. Et gram hyaluronsyre kan binde 1 liter vand. Mængden af den naturlige mængde hyaluronsyre i huden aftager med alderen, og bindevævet mister fugt – og dermed volumen. Med andre ord falder det støttende væv sammen, og der opstår rynker.

Læs også: Drop supermarkeds-shampoo og vælg hårpleje efter hårtype

Hyaluronsyre i skønhedsprodukter

Kosmetiske produkter med hyaluronsyre aktiverer hudens egen produktion af hyaluronsyre i de dybere liggende hudlag og reducerer dermed rynkerne. Men produkterne har også en øjeblikkelig virkning, der gør, at overfladiske rynker reduceres, og huden virker glattere og friskere, fordi de øverste hudlag binder fugten som en svamp.

Læs også: Ung for evigt

GR elsker…

Hyaluron Perfect Performance Mask fra Wellmaxx, der selvfølgelig er proppet med den lækre fugtbindende syre. Masken gør dig øjeblikkelig friskere og mere glat at se på og på længere sigt giver den en mere spændstig og yngre udseendet hud. 295 kr.

Hyaluron Mask Wellmaxx

 

Nærmeste forhandler anvises på tlf. 60 19 60 60.

Læs også: 4 trin mod fedtet og uren hud

 

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *