Connect with us

GROOM ROOM

Movember – Godt i gang

kat

Barbering

Movember – Godt i gang

info

Hvis det er gået din “næse forbi”, at det er movember måned, officiel moustache måned, har du nok bare været på vandretur i Lapland – eller noget…. I så fald: Lad overskægget gro nu! Hvis du godt ved, hvad Movember er, så er du sikkert godt i gang med at få hårvækst under næsen for at vise, at du støtter kampen mod prostata- og testikelkræft.

Læs også: 4 bonus-tips til bedre barbering

Gå ind på dk.Movember.com, for at læse mere om Movember og se, hvordan du bliver en Mo Bro med dit helt eget Mo Space, hvor du blandt andet kan uploade billeder af dit overskægs udvikling i Movember og rejse penge til Kræftens Bekæmpelse.

Tips til din Movember-indsamling

01 GØR DET PERSONLIGT
Færdiggør dit Mo Space ved at uploade et profilbillede og del din personlige motivation for at gøre noget for mænds sundhed.

02 SÆT ET MÅL
Sæt et mål for hvor meget du vil indsamle og lav en liste over familie, venner og kollegaer, du kan spørge om en donation.

03 GÅ I INDBAKKEN
E-mail er en af de bedste og nemmeste måder at spørge efter en donation på. Vi har derfor lavet et e-mailforslag så du lettere kan dele din historie.

04 BRUG DE SOCIALE MEDIER
Movember.com har også lavet tekstforslag, du kan bruge til at spørge om donationer på Facebook eller Twitter. Så brug de sociale medier til at involvere venner og familie.

05 DOKUMENTÉR DIN UDVIKLING
Del billeder af dit voksende Mo så du holder dem, der følger dig, opdateret på din udvikling.

 Læs også: Gro dit skæg rigtigt

 

Sam Elliott

Du kan godt! Gør GR’s helt store overskægs-ikon (og western-konge),skuespilleren Sam Elliot, kunsten efter og gro et tykt overskæg til Movember.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Barbering

To Top