Connect with us

GROOM ROOM

Titanium Mesh Running fra Boss Athleisure

Boss Athleisure

Shopping

Titanium Mesh Running fra Boss Athleisure

info

For et par måneder siden anmeldte vi Under Armors nye serie af løbesko HOVR Sonic. I dag er turen kommet til et kort skriv om BOSS Titanium Mesh Running Sneakers fra deres Athleisure kollektion.

Athleisure er BOSS’ mere sporty linje, der kombinerer streetwear med en funktionalitet, der gør, at du kan bruge det til at træne i. Titanium Mesh Running er et par sneakers, der er konstrueret til løb og bevægelse.

Med en ydersål i EVA-gummi og en midtersål i memory skum, er de behagelige at have på selv under længere løbeture. De er naturligt konstruerede til at lede fugt væk, takket være indersålen, der er lavet i en speciel blanding af bambus og trækul. Denne absorberer på fin vis sveden fra fødderne og er medvirkende til at give dig et par sneakers, der holder sig friske og fri for dårlig lugt i længere tid.

Oversiden af skoen er i nubuck læder (ru og ikke overfladebehandlet) med en række fine detaljer. Det karakteristiske BOSS logo er placeret på højre side af skoen.

Sneakers fra Hugo Boss

Skoene egner sig bedst til dig, der blot løber på et hobbyplan. Der findes løbesko, der kan sikre dig en større fremdrift, og hvis du er seriøs omkring dine løbeaktiviteter, bør du derfor kigge efter en dedikeret løbesko.

Et par Titanium Mesh Running fra Hugo Boss er derimod ideelle til dig, der ønsker et par dynamiske sneakers, der både understøtter dit løb, og som du kan have på en afslappende søndag. Dertil er det naturligvis bare et plus, at de giver dig lidt mere stil, når du løber din aftentur.

Continue Reading
Måske synes du også godt om...

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Shopping

To Top