| |

Ønskelisten: To ting du gerne må give manden i gave

Det er nemt at købe gaver til mænd. Undertøj, mad & vin og oplevelser går man aldrig helt galt i byen med.

Ønsker du at være lidt mere kreativ og overraske en, som du holder af, så kan du finde inspiration i nedenstående, der er en samling af nogle af vores ubetingede favoritter liger nu.

Universal Classics fra ARKK Copenhagen

Uniklass fra ARKK

Den nye Uniklass-serie fra ARKK byder på de nogle af de lækreste sneakers, som vi har set længe. Med stærk inspiration fra den klassiske tennissko og et signifikant 90er-look har ARKK formået at lave en sko med en lav, minimalistisk profil, der går godt de fleste typer af outfits.

Uniklass er produceret i lækre kvalitetsmaterialer og har rigtig mange fine detaljer. Vi er især vilde med det lille, guldfarve ”ARKK”-logo på ydersiden af skoen.

”Universal Classic”-skoen findes i forskellige serier, bl.a. en i læder, og forskellige farvekompositioner. Den, der er vist her, er en C-E18 i hvid. Skoen findes bl.a. også i sort, navy, hvid og laks (tjek den ud).

Set hos arkkcopenhagen.com til 120 Euro

Black Reef Marble fra Ideal of Sweden

Indledningsvist vil jeg gerne påpege, at jeg aldrig har været en “cover-mand”. Som et resultat af dette er jeg også på fornavn med min skærmskifter her på Østerbro.

Når det så er sagt, så er det imponerende, hvor lækre covers Ideal of Sweden laver. Materialer i høj kvalitet, flotte detaljer og et design, der er både subtilt og enkelt på samme tid.

Ideal of Sweden tager telefoncovers til et helt nyt niveau. Alle covers er produceret i stærkt plastik med mikrofiberforing, der forhindrer ridser, og har en rigtig fin pasform. Den smyger sig omkring din iPhone 10 og lukker helt tæt i.

DU finder dem i et væld af forskellige designs og colabs. Vores favoritter er ”Black Reef Marble” og ”Emerald Satin”. Som et plus kan du finde matchende punge og andre accessories.

Set hos idealofsweden.dk til 249 DKK

 

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *