Connect with us

GROOM ROOM

Efterårets fedeste tasker

K/IKONIK laptop sleeve

Livsstil

Efterårets fedeste tasker

info

Hybrid fra Swims

Hybrid fra SWIMS

Det nordiske brand Swims er relativt ungt, men imponerer alligevel med deres smarte og alsidige kreationer. Selvom Swims mest er kendt for at give galochen en revival, så er de også ret dygtige til andre ting. Dette er Hybrid et ganske fint eksempel på.

Denne alsidige taske kan du både bruge som skuldertaske, backpack eller computertaske. Den er –modstandsdygtig over for regn, er stærk i syningerne og har kraftige metalringe og klips, der både giver tasken en lækker finish, men også gør den utrolig holdbar.

Tasken har to store rum, særskilt rum til din laptop, et net bagtil og en lomme på fronten.

Brug den til weekenden hos kæresten eller som din daglige følgesvend; Nem at vedligeholde og holder sin facon også ved dagligdags brug. Fås navy, army og sort, hvor især førstnævnte er smagfuld.

Set hos swims.com til 200 USD

Chiltern Small Briefcase fra Mulberry

Chiltern Small Briefcase

Simpelt design, lækre materialer og super-britisk i sit udtryk. Chiltern er perfekt til den moderne, velklædte mand, der gerne vil have en diskret taske i absolutte kvalitetsmaterialer.

Tasken er idéel til dig, der ikke har brug for plads til andet end din laptop, et par dokumenter og en notesbog. Tasken har to lommer indadtil, en lomme på fronten og en lynlåselomme på bagsiden. Bunden er foret med et ekstra lag, så tasken er mere robust, end den umiddelbart fremstår.

Tasken er i ægte læder og har mange fine detaljer. Bl.a. er der en skjult ”push”-lås bag remmen, der sikrer, at indholdet er godt beskyttet og et lækkert Mulberry-logo både på fronten og indvendigt på flappen.

Den lille udgave af Chiltern Small fås i både cognac og sort. Set til 5.625 DKK hos Fashionbox.

K/IKONIK laptop sleeve

K/IKONIK laptop sleeve

Cool og legende er to gode ord, der beskriver K/IKONIK-serien fra Karl Lagerfeld. Her får du med garanti et sleeve, der skiller sig ud på kontoret. Computertasken er i slidstærk neopren og har, foruden et rum til din 13” bærbare, også et mindre rum indvendigt til kreditkort el. lign.

Vi er vilde med fine detaljer her på kontoret og denne Karl Ikonik-signatur har også sine. To pæne lynlåse, KARL-stemplet og et sjovt design på begge sider af tasken, gør denne til en stilsikker vinder.

Køb den hvis kun det bedste er godt nok til din nye Macbook Pro og tag i samme ombæring også et kig på de andre tasker i samme serie.

Set hos karl.com til 115 EUR

Supreme Day fra Royal Republic

Supreme Day fra Royal Republic

Supreme Day er med sit rå og urbane design din perfekte følgesvend på en weekendtur eller til træningscentret. Den er både lækker at se og mærke og har samtidig en høj funktionalitet.

Tasken har et stort rum og metalspænder til begge sider, der gør det nemt at tilpasse pasformen til indholdet. I ægte læder og naturligvis også laptop-kompatibel, så du kan bruge den som all-around taske. Supreme Day fås i sort, brun og cognac.

Set hos Zalando.dk til 1.705 DKK.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Livsstil

To Top