Connect with us

GROOM ROOM

Den perfekte basis-garderobe DEL 7 – Det grå jakkesæt

lasserobert

Livsstil

Den perfekte basis-garderobe DEL 7 – Det grå jakkesæt

info

Skal du eje et jakkesæt, så lad det være et gråt et af slagsen. Det er den mest brugbare farve (spørg bare Cary Grant og Co. – billedet), som både går til kontoret, møder og fest. Gå – som altid, når du køber ind til basis-garderoben – efter kvalitet og noget mere konservativt. Underlige detaljer eller andre afvigelser vil gøre dit jakkesæt mindre brugbart.

Læs også: Opbyg den perfekte basis-garderobe DEL 4 – Skjorten

Pasformen

Vælg et enkeltradet jakkesæt med to eller tre knapper – en facon, som ser godt ud på de fleste kropstyper. Ifølge designer og jakkesæt-ekspert Robert Esterajher, skal huske, at dine bukser ikke er jeans – de giver sig ganske enkelt ikke, så de må ikke være for stramme. I forhold til længden skal bagkanten af bukserne flugte med den øverste del af skosålen. Se her, hvordan du finder den perfekte størrelse på jakken.

Læs også: Jakkesæt på budget

 Groom Room elsker…

Det gennemført perfekte grå jakkesæt: Norden Suit, Tiger og Sweden, 3.800 kr. her

 Læs også: Hår – Få Ryan Goslings look fra Gangster Squad

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Livsstil

To Top