Connect with us

GROOM ROOM

OMEGA Speedmaster Skywalker X-33

omega

Shopping

OMEGA Speedmaster Skywalker X-33

info

Siden 1960’erne har OMEGA haft et tæt samarbejde med NASA og på samtlige seks månelandinger har NASAs astronauter båret et Speedmaster. Nu lancerer OMEGA endnu et Speedmaster, nemlig OMEGA Speedmaster Skywalker X-33, der er dedikeret til rumekspeditioner. Og vi kan li’ det!

OMEGA Speedmaster Skywalker X-33 er blevet testet og godkendt af ESA og vil være en del af standarduniformen til de astronauter, der er tilknyttet ESAs ekspeditioner.

Uret, der kan holde til alt

OMEGA Speedmaster Skywalker X-33 har været udsat for fem hårde tests som stråling fra rummet, pludseligt trykfald, pludselig trykstigning og intense rystelser og vibrationer, der simulerer fartøjet under start. Uret har også været udsat for en simuleret test under fart fra 5 til 7G samt ekstrem kulde og varme fra -45 til +75 grader.

OMEGA Speedmaster Skywalker X-33 er ultra let og behageligt at have på, fordi det er udført i titanium

OMEGA Speedmaster Skywalker X-33 er ultra let og behageligt at have på, fordi det er udført i titanium

OMEGA Speedmaster Skywalker X-33 har en diameter på 45 millimeter og er lavet af Grade 2 titanium. Lænken er ligeledes lavet af Grade 2 titanium, og kransindlægget er lavet af sort keramik (Zr02).

Fås for 34.100 kr. hos blandt andre Klarlund.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Omega Speedmaster Moonwatch Professional

  2. Pingback: Automatisk Swatch ur i nye farver - GROOM ROOM

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Shopping

To Top