Connect with us

GROOM ROOM

Dior Homme Cologne – en særpræget nyhed

Jude Law Dior Homme Cologne

Duft

Dior Homme Cologne – en særpræget nyhed

info

Der er noget udefinerbart over Dior’s nye version af herreparfumen Dior Homme Cologne. Den dufter ganske enkelt ikke af noget, Groom Room har haft næsen i før. Umiddebart er det jo en god ting, for så er du fri for at dufte af det samme som din kærestes ekskæreste. Til gengæld skal du så være parat til at springe ud i noget ganske særpræget, som nogle vil elske og andre vil elske at hade.

Læs også: Sneak peek – Nyheder fra parfumekongen Giorgio Armani

Duften

Dior Homme Cologne er en frisk duft. Lad os slå det fast. Ved første snif emmer den af sprød, hvid skjorte på ferie ved middelhavet. Det er ikke en rund duft men derimod en duft, der skærer igennem luften. Ikke fordi den er stærk og gennemtrængende – den er bare skarp.

Den dominerende topnote er bergamotte, hvilken forsvinder i løbet af nul komma fem. Hernæst får du en fremherskende grapefrugt-blomst, som er MEGET dominerende. Heraf duftens skarphed. Til sidst fornemmer man en musk-note, som giver duften en lille smule tyngde – men ikke meget.

Køb Dior Homme Cologne nu, hvis du kan lide den, men gem den til en varm sommerdag, hvor du har brug for noget let, anti-sødt og opfriskende.

 

Dior Homme Cologne er en Limited Edition udgave, som fås i butikkerne fra primo februar.

Kampagnen for Dior Homme Cologne med Jude Law emmer af sommer og middelhav

 

Følg Groom Room på Bloglovin og Facebook

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Duft

To Top