Connect with us

GROOM ROOM

RPL Maison – nyt dansk parfumehus

rplmaison

Duft

RPL Maison – nyt dansk parfumehus

info

Vi har længe manglet noget storladent, noget elegant, noget anti-skandinavisk på det danske skønhedsmarked. Derfor kan vi næsten ikke få armene ned over det nye parfumehus RPL Maison, der er skabt af Ruper Peter Landendinger, der ellers er kendt fra den danske modebranche som ham, der blandt andet var med til at grundlægge tøjfirmaet By Malene Birger. 

Om Rupert Landendinger

Men nu har Rupert Peter Landendinger altså slået sig på parfume-kunsten, hvilket har ligget i kortene, siden han var ganske ung.

Hans kærlighed til det grandiøse blev allerede ansporet i bardommen, hvor han voksede op på et fornemt rokoko slot på den bavariske egn i Tyskland. Allerede som 16-årig påbegyndte han sine rejser til Tunesien, Casablanca, Marokko, Thailand og Indien, hvor han oplevede den ene verden af særegne duftindtryk afløse den næste.

Også den kongelige verden har haft en indflydelse på Ruperts fascination af dufte. Blandt andet er han inspireret af Louis XIV, kendt som “Kongen af parfume”, på grund af hans himmelske, velduftende blomster-pavillon nær slottet og sine utallige bowler med tørrede blomsterblade overalt i gemakkerne.

Læs også: Sådan sammensætter du din parfume-garderobe

 

Duftene

Indtil videre består kollektionen fra RPL Maison primært af en række produkter til hjemmet. Nærmere bestemt seks dufte, der fås som Room Sprays, duftlys, duftdiffusere og små voksrør til dine tøjbøjler (som vi især elsker!).

 

 

Du kan også få duftene i form af små sæber til badet, men favoritten, kirsebærret på toppen, er den helt fantastiske unisex-parfume, XI Eau de Cologne (100 ml., 699 kr.). Den er baseret på noter fra bergamotte, lavendel, orange-blomst, rav og vanilje, hvilket giver en dyb, intim og let orientalsk duft.

Produkterne kan købes på RPLmaison.com

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Duft

To Top