Connect with us

GROOM ROOM

Drop supermarkeds-shampoo og vælg hårpleje efter hårtype

retro

Grooming

Drop supermarkeds-shampoo og vælg hårpleje efter hårtype

info

Hvis du er typen, der vælter en tilfældig shampoo ned i indkøbskurven, når du alligevel er i Netto, er der overhængende risiko for, at du ikke får det bedste ud af dit hår.

Det vil du til gengæld gøre, hvis du vælger ordentlige hårpleje-produkter, der passer til netop din hårtype og dine behov.

Læs også: Hurtigvirkende og plejende skælshampoo

 

Hvorfor?

Der er en million af ingredienser og formuleringer, der kan bruges i hårpleje, og de virker allesammen yderst forskelligt på håret. Hvis du eksempelvis har tyndt hår, skal du ikke bruge en shampoo med masser af nærende olier, fordi det vil gøre håret fladt og endnu tyndere at se på. Og har du eksempelvis tørt hår, skal du ikke bruge en shampoo, der stripper det for fedt… Logisk nok, ikke?

Læs også: Vask hår uden vand

 

Den serie skal du vælge, hvis dit hår er…

 

1. Tørt og trænger til fugt og næring: Prøv Caviar Anti-aging Seasilk Moisture Shampoo og Conditioner, indeholder Caviar Extract, der er rig på omega-3-fedtsyrer, der giver fugt og glans. Indeholder også C-vitamin & cytokiner, der modvirker kemisk, miljøbetinget og naturlig aldring af hårstrået. Alterna, 280 kr.

 

2. Tyndt og trænger til styrke og fylde: Prøv Body Full Shampoo og Conditioner fjerner tyngende voks-rester og giver op til 37 % mere fylde i 24 timer. Redken, 429 kr.

 

3. Plaget af skæl: Prøv Remove Shampoo med zinkpyrition, som er et effektivt skælmiddel og B5-vitamin, der virker genopbyggende. Wella SP Men, 149 kr.

 

 

 

Læs også: Rodet surfer-hår på 2 sekunder!

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top