Connect with us

GROOM ROOM

5 problemløsere med aloe vera

Grooming

5 problemløsere med aloe vera

info

Aloe Vera er et sandt mirakel, når det kommer til hudpleje og alverdens problemer. Plantens gel er helende som intet andet og langt mere effektivt end noget medikament, du kan få i håndkøb på apoteket.

Groom Rooms 5 favoritter med aloe vera

1. Aloe Vera Heat. En varmeproducerende creme med aloe vera gel, kamfer og spansk peber, som virker afslappende på ømme muskler og led.

2. Aloe Vera Spray, som modvirker kløe ved insektbid og virker helende på smårifter og solskoldninger.

3. Aloe Vera Creme Extreme. Den perfekte kur mod ekstremt tørre hænder. Smør på inden sengetid, snup et par plasticposer over og vågn op med verdens blødeste hænder.

4. Aloe Vera Lip Creme, der giver masser af fugt og heler sprunkne læber uden at være fed eller ubehagelig at have på.

5. Aloe Vera Gel med 98 % aloe gel i. Brug den, hvis du bliver solskoldet, og den vil reparere skaden på rekordtid. Rent faktisk viser undersøgelser, at den helt kan forhindre langvarige skader i huden efter en skoldning.

 

Alle produkter indeholder økologisk aloe vera gel, er svanemærkede og fra mærket Avivir. De koster fra 35-130 kr. i Matas.

 

Læs også: Sådan fjerner du indgroede hår

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top