Connect with us

GROOM ROOM

Optimér din barbering med en justerbar Double Edge skraber

safetyrazor

Barbering

Optimér din barbering med en justerbar Double Edge skraber

info

Mange garvede Double Edge skraber-fans sværger til den justerbare Double Edge skraber, som har flere trin, der bestemmer, hvor stor en vinkel, der skal være på barberbladet. Jo højere trin, des mere vinkel og hårdere (læs: mere svær) barbering. Derfor er det en fordel at købe en justerbar skraber og starte på et lavt trin, hvis du er begynder.

Når du bliver mere øvet, vil du finde ud af, at du kan optimere din barbering ved at barbere på forskellige trin alt efter, hvilket område du barberer. Derfor er den justerbare skraber også et yndet redskab for dem, der har brugt gammeldags skrabere i årevis.

Læs også: Begynderes guide til barbering med Double Edge skraber

 

Sådan vælger du den rigtige skraber

Der er stor forskel på justerbare skrabere, og det er selvfølgelig vigtigt at vælge den helt rigtige. Vores shaving-guru fra Sharpologist guider dig til det rette valg, og hvordan du bruger denne type skraber.

 

 

 

Her kan du købe skraberne

Modellerne Progress, Futur og Vision fra Merkur, der omtales i videoen, kan købes på Proshave.dk for 395-799 kr. Hvis du er på udkig efter den nævnte Gilette vintage eller Shick Injector skal du prøve Ebay.com.

 

 

 

 

Generelle fordele ved at vælge en gammeldags skraber

Vi har før været inde på emnet, men vi kan lige genopfriske fordelene ved at lægge supermarkeds-skraberen på hylden og vælge en gammeldags skraber.

– Din barbering bliver tættere.

– Risikoen for irritation og barberingsknopper mindskes.

– Din økonomi styrkes, fordi bladene er ekstremt billige. Hvor du nemt kan smide en hundrede-mand efter fem Gilette Mach 3 blade, slipper du med 2,50 kr. pr. blad til den gammeldags skraber.

 

Læs også: Økologisk barbersæbe til feinschmeckeren

Følg Groom Room på Bloglovin og Facebook

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Barbering

To Top