Hjælp til Ukraine

Hjælp til Ukraine 3

Ukraines befolkning har behov for humanitær hjælp for at kunne komme igennem den forfærdelige situation, som lige nu påvirker hele landet. Mange af de krigsramte civile er allerede flygtet fra krigen i Ukraine, men der er fortsat mange, som er fanget i Ukraine og står foruden livsnødvendige midler til at kunne klare sig.

Vi hos Groom Room ønsker at hjælpe, så godt vi kan. Vi står derfor sammen med en række andre sider, som hjælper med at indsamle penge til Røde Kors, som sender nødhjælp til Ukraines krigsramte områder.

Vi hos Groom Room er med til at støtte Ukraine, og dette gør vi ved at give gratis udgivelser på vores side, som er betalt af vores støtter.
Du kan her på siden finde en liste over bidragsydere sammen med andre sider, som er med til at indsamle penge til Ukraines befolkning.

Røde Kors nødhjælp i Ukraine

Vi indsamler nødvendige penge til Røde Kors, som lige nu arbejder hårdt både her i Danmark og Ukraine for at distribuere nødhjælp til de krigsramte civile. Pengene går bl.a. til nødvendige midler som rent vand, mad, tøj og medicin, som opbevares og udsendes fra Røde Kors lagre rundt omkring i Ukraine.

Derudover gøres der en kæmpe indsats for at hjælpe rundt omkring i flygtningecentre, hvor civile uden hjem søger hen for at modtage behandling. Vores indsamling sørger også for at pengene går til førstehjælp, psykologhjælp og psykosocial støtte for flygtninge i disse centre.  

Her på Groom Room kan du se, hvilke sider der er med til at støtte op om projektet og indsamler penge til Røde Kors. Alle bidragsydere er med til at gøre en forskel Ukraines befolkning, og de fortjener en kæmpe tak for deres indsats. Vi har indsamlet 300.000 kr.

Med dette initiativ har vi i alt samlet 300.000 kr. ind til Dansk Røde Kors. Penge der er øremærket organisationens store indsats i Ukraine.

En særlig tak i forbindelse med struktureringen og koordineringen af donationsarbejdet skal lyde til Kim Fredtoft, hvis ukuelige og utrættelige vilje til hele tiden at hæve barren, har resulteret i denne flotte donation. Læs mere om initiativet bag hos Iværksætter.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *