Connect with us

GROOM ROOM

Konkurrence – Vind hårprodukter fra American Crew

konkurrence

Grooming

Konkurrence – Vind hårprodukter fra American Crew

info

Groom Room elsker at forkæle læsere, så nu har du igen chancen for at vinde lækre produkter. Denne gang fra American Crew.

Læs også: 5 friske forårs-dufterier

 

Deltag i konkurrencen ved at skrive din mail-adresse i kommentarfeltet herunder og like Groom Room på Facebook. Sidste frist for deltagelse er d. 15. april 2013.

 

Det vinder du

American Crew Tea Tree Balancing Shampoo og Calming Conditioner

Beroligende og antiseptiske produkter, der hjælper med at helbrede hovedbundsproblemer ved at stimulere blodcirkulationen, lindre irritationer og nære hår og hovedbund. De aktive ingredienser tæller Tea Tree olie, panthenol, sojaprotein og ekstrakt fra brændenælde, mos og sort te.

 

 

 

 

 

 

American Crew Forming Cream

Vandbaseret styling creme, der giver medium hold, masser smidighed og en let glans til alle hårtyper. Cremen plejer håret i løbet af dagen og kan nemt vaskes ud igen. Arbejd en lille mængde ind i fugtigt eller tørt hår og sæt frisuren, som du ønsker.

 

American Crew Citrus Mint Moisturizing Body Wash

Glem Sanex fra Netto og tag en lækker bodywash med i bad. Citrus Mint Moisturizing Body Wash har verdens bedste citrusduft og indeholder nærende ingrediener som glycerin, E-vitamin, olier fra pebermynte, lime, orange og grøn mynte, rosemarin og timian, der holder huden gennemfugtet og blød.

 Læs også: Trim skægget som George Clooney

 

 

 

 

 

 

 

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

19 Comments

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Grooming

To Top