| |

Yves Rocher Homme Energy Anti-Aging Face Care er årets herreprodukt!

Forever young – med Yves Rocher Energie Homme Anti-aging Face Care

Igår afholdt beautybranchen i Danmark sin 9. prisuddelingsfest, Danish Beauty Award, hvor vindere inden for alverdens skønhedsprodukt-kategorier blev kåret. Årets herreprodukt blev denne lille fætter, Yves Rocher Energie Homme Anti-aging Face Care, og dommeren sagde følgende om cremen:

“Nogle gange er det det ligetil, der virker mest overbevisende, og som derfor vinder vores hjerter. Selvom mænd stadig shopper mere beauty er det fortsat krydret med en god portion mistro og tilbageholdenhed. Mænd søger det enkle og sikre. Ikke mindst det, der ikke føles som hverken et konceptuelt eller produktmæssigt overgreb. Yves Rocher rammer plet. Et bundsolidt og gedigent værk. Den helt rigtige vinder af Årets Herreprodukt.”

Om Homme Energy Anti-aging Face Care

Cremen er til dig over de 25, som har fået de første linker og rynker i ansigtet. Den er spækket med fugtgivende og anti-aging ingredienser som guarana og havtorn, der opfrisker og udglatter huden uden at få den til at føles fedtet. Den skal blot påføres morgen og aften. Nemt! 109 kr. på YvesRocher.dk

Læs om en virkelig god anti-age serum med C-vitamin her

Og Nivea Men Active Age hudpleje med anti-age koffein her

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *