Connect with us

GROOM ROOM

Mild aftershave med Aloe Vera og B5-vitamin

aftershave

Barbering

Mild aftershave med Aloe Vera og B5-vitamin

info

Juhuu – vi er så begejstrede for After Shave Balm fra Matas Men Sensitive serien. Den er specielt udviklet til sart hud og er derfor uden alkohol, parfume, farvestoffer og andre stoffer, der kan virke udtørrende, sundhedsskadelige eller allergifremkaldende. Og så koster den endda kun 69,95 kr. i Matas.

Læs også: Budget-venlig hudpleje uden tilsætningsstoffer

 

Indhold

After Shave Balm har et skyhøjt indhold af helende og kølende Aloe Vera og B5-vitamin (pantotensyre), som er en stærk antioxidant, der forebygger rynker og slap hud. Hele herligheden gør øjeblikkeligt huden blød og fin og egner sig også til normal hud.

 

Fakta om B5-vitamin

Udover at smøre dig med cremer, der indeholder B5-vitamin, kan du få ekstra fordele som øget hårvækst, mindre rynker, stress, infektioner, kolesterol, bedre hormonbalance og en slankere krop ved at indtage B5-vitamin. Spis masser af ølgær (fås som tabletter i Matas), æggeblomme, mælkeprodukter, frø, jordnødder, fuldkornshvede, brune ris, bønner, grøntsager, frugt, bær, kød og fisk.

 

Følg Groom Room på Bloglovin og Facebook

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Barbering

To Top