|

Officielt sommertid

Foråret er kommet til København.

På dagen hvor vi stiller urene en time frem, er vi her på redaktionen i et rigtigt sommerlune. De sidste par dage har vi både kørt årets første tur på motorcykel, fundet shortsne frem og – måske vigtigst af alt – kunnet mærke en reel varme fra solens stråler. Det er blevet forår, og sommeren venter (forhåbentligt) lige rundt om hjørnet.

Hos GroomRoom er vi ret optimistiske på den danske sommers vegne, og krydser fingre for, at den bliver lige så solrig som sidste år.

Er din garderobe endnu ikke helt klar til lysere tider, bør du overveje at slå et smut forbi FashionForest.dk. Her finder du et stort udvalg af alle de stærkeste styles fra både danske og internationale brands og kan i ro og mag sammenligne priser på tværs af de største webshops som Zalando, Boozt og Nelly. Med knap 200.000 produkter online er der helt sikkert noget for enhver smag.

På redaktionen har vi taget et kig ind i kategorien for kortærmede skjorter og især fundet en model, som vi er helt vilde med.

Nemlig AOP S/S resort fra Junk De Luxe.

 

Kortærmede skjorter fra Junk de Luxe

Junk de Luxe er et brand, som mange forbinder med jeans fra deres ungdom. Brandet har imidlertid fået en mindre renaissance og er i dag mere tidssvarende end nogensinde.

Nogle af de trends, som vi ser i SS-2019 kollektioner fra modehusene er, at sommerskjorter får endnu kortere ærmer, og at tendensen med at bruge mønstre fortsætter.

Dette gør sig også gældende for AOP S/S resort fra Junk De Luxe. Skjorten er produceret i et silkeagtigt (100 % organisk) stof kaldet rayon, der er let, blødt og vældigt sommeragtigt. Trykket er et såkaldt digitalt AOP (All-Over-Print), der løber hele vejen rundt om skjorten.

AOP S/S resort set hos Fashionforest.dk til 599 DKK

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *