| |

Black Friday – sådan gør du det bedst

Black Friday nærmer sig med hastige skridt, og inden du får set dig om, er både Fields og Bruuns Galleri et menneskemylder uden lige. Der er ikke noget, der kan få os danskere ud af fjerene som et godt tilbud. Dette kaos, der opstår på årets mørkeste fredag, er aldrig behageligt for en mand, der i forvejen har svært ved at mande sig op til at tage med kæresten ud og finde den helt perfekte top. I dette indlæg giver vi dig en række tips, så du meget nemt og bekvemt får ordnet dine indkøb – på den helt rigtige (underforstået nemmeste) måde.

Læg en plan

Som med alt andet her i livet, så handler det også på Black Friday om, at du lægger en plan for, hvad du ønsker at købe. Gør dig det derfor klart, hvad du reelt har brug for, inden fredagen. Dette sikrer både, at du undgår de dyre impulskøb (en ny iPad, anyone?), og at du kan være meget mere målrettet, når alle andre ”lader sig inspirere”.

Lav derfor en liste over ting, som er need to have og en sekundær liste med ting, der kunne være nice to have. Winter is coming – har du fx både frakken og støvlerne på plads?

Gør det online

De fleste butikker med respekt for sig selv har efterhånden en velfungerende og velassorteret webshop, som de prioriterer lige så højt (og hvis ikke højere), end de fysiske butikker. Du kan derfor klare dine indkøb fra din behagelige kontorstol med en god gin & tonic, fremfor at skulle bevæge dig ud i kulden sammen med resten af Danmarks befolkning.

De fleste butikker starter Black Friday, når torsdag bliver til fredag. Det kan derfor være en god idé at sidde klar foran computeren allerede ved midnat. Dette påvirker givetvis din søvn, men du undgår samtidigt at skulle bruge din frokostpause på at stå i kø i Magasin eller (endnu værre) din fredag eftermiddag på selvsamme.

Tjek prisen!

Hvert år op til Black Friday er der nyheder i de danske medier om, at flere virksomheder pumper priserne uforholdsmæssigt op i ugerne op til Black Friday, så de på selve dagen kan sænke priserne igen og lokke med rabatter, der virker endnu mere tillokkende. Gør dig derfor selv en tjeneste at tjekke priserne på de produkter, som du ønsker at købe, inden fredagen.

Du kan bruge en side som Pricerunner.dk til at sammenligne et produkt på tværs af forhandlere. Indtast blot modelnummeret eller produktnavnet, og Pricerunner giver dig et indblik i, hvem der forhandler produktet, og hvad prisen er hos de respektive forhandlere. I tillæg til dette har Pricerunner også en funktion, der viser de historiske salgspriser. Du kan derfor nemt se, om prisen er blevet justeret op for nyligt, og om det fx har for vane at komme på tilbud igen i januar.

Tilmeld dig nyhedsbrevene

Stort set alle virksomheder har efterhånden et nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig for at få eksklusive tilbud og rabatter før alle andre. Mange virksomheder tilbyder dertil pre-access til de forskellige tilbud, inden der bliver åbnet op for, at alle kan købe dem. Går du i seng kl. 22? Find de virksomheder, der giver adgang til BF-tilbud allerede fra kl. 18 om torsdagen, så du kan gå i seng til normal tid undgå alt hysteriet. I år kører både Elgiganten, Bilka, Samsonite m.fl. med unikke tilbud til dem, der er modtagere af nyhedsbrevet. Hvad enten du skal bruge en ny Macbook, en bobby taske eller en kabinekuffert, er der derfor mulighed for at gøre en god handel på den helt bekvemme måde.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *