Connect with us

GROOM ROOM

Main Copenhagen leverer sokker, boxers og t-shirts til døren

Shopping

Main Copenhagen leverer sokker, boxers og t-shirts til døren

info

Sokker, boxers og t-shirts bliver misfarvede og slidte hurtigere end noget andet tøj, så det gælder om at finde den bedste kvalitet til de mindste penge. Og det er præcis, hvad Main Copenhagen har sat sig for at give dig.

Tekst og foto: Mads Ras 

Logo-løst og nemt

Det danske brand leverer ”Basicwear” til din hoveddør. Her er der ingen flashy logoer ud over det hele, ingen voldsomme overraskelser på kontoen og ingen dårlige leveringsoplevelser. Og så er valget tilmed nemt at foretage, for du kan kun få sagerne i sort og hvid.

Undertøjs-abonnement

Det mest tiltalende ved Main Copenhagen er, at du simpelthen kan abonnere på en service, der alt efter personligt behov leverer dit nye undertøj. Du kan selv sammensætte pakken og få leveret hver måned. GR har testet servicen og kan konludere at både design og kvalitet er i top. Vi kan også konkludere, at vi hellere vil have noget billigt og af god kvalitet end dyrere alternativer med synlige logoer. Vi er fans!

Læs også: Opbyg den perfekte basis-garderobe DEL 1 – Sådan rydder du op i dit klædeskab

Basisvarer fra Main Copenhagen

Basisvarer fra Main Copenhagen

Priseksempler: 10 par hvide boxers for 699 kr., 10 hvide t-shirts for 1.199 kr. og 5 par sokker 100 kr. Du kan selv vælge hvor mange stk. du vil købe men der er mængderabat. Se mere her.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Shopping

To Top